piept de pui la cuptor

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 21 Feb 2010 | 9668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc piept de pui
  • 300 g carne preparata ca pt chiftele(1 felie paine,usturoi,condimente)
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA piept de pui la cuptor:

Pieptul de pui se feliaza(feliile trebuie sa fie mai groase)se condimenteaza,se pune pe piecare bucata cate 2 lg din compozitie.Intr-o tava se pune folie de aluminiu unsa cu ulei,se aseaza pieptul de pui,se presara boia si se da la cuptor pana se rumeneste

Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

ela 1

22.02.2010, 20:12

ce combinatie....

Pasiune pentru bucatarie 1

22.02.2010, 20:20

eu zic sa-l incercati ca este foarte bun si usor de facut

adry88 1

07.07.2011, 11:43

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui aromat la cuptor cu cimbru si busuioc